Melyikünk ne játszott volna még el a gondolattal, hogy milyen jó lenne a kiszemelt férfit egyetlen varázsütéssel magunk mellett tudni?

Pontos kívánságok
Julianna jósnő és mágus szerint egy kihűlt párkapcsolat esetében a legjobb, ha mind a két fél elmegy hozzá, és együtt kezdenek dolgozni a problémákon különféle módszerekkel. Ám erre ritkán van mód. Ilyenkor jön a szinasztria, vagyis a férfi és a nő horoszkópjának összevetése. Ebből kiderül, hogy mennyire vagytok azonos hullámhosszon, vagyis érdemes-e dolgozni a kapcsolat összekötésén.
Ha a csillagok állásából az derül ki, hogy semmi közös kapcsolódási pont nincs az életetekben, akkor Julianna megpróbálja lebeszélni az illetőt a szerelemi mágiáról. Ha viszont zöld jelzést kapsz a horoszkóptól, jöhet a varázslat. Ami nem is annyira misztikus, mint amilyennek első hallásra tűnik.

Először is egy fehér papírlapra felírod a kívánságaidat:
mi az, amit meg szeretnél kapni a másik féltől, és mit vársz a kapcsolattól. Minden a pontos megfogalmazáson múlik, mert ha valamit nem elég konkrétan vetünk papírra, könnyen lehet, hogy nem úgy fog teljesülni, ahogy egyébként megálmodtad.
(Ha például valaki csak azt írja le, hogy XY-al szeressen belém, lehet, hogy így lesz, de soha nem fog együttélésben realizálódni a kapcsolat.)
Ezek után 21 napig tartó különböző meditációk következnek, ahol kérésedre koncentrálsz Julianna segítségével. Teliholdkor aztán el kell égetned egy piros gyertyát a lakás feng-shui szerinti szerelemsarkában, amibe előzőleg rózsatövissel belevésted a kívánságod.Julianna állítása szerint, néhány héten belül a célszemély magától fog jelentkezni.
Bár a szerelmi kötés többnyire egyetlen alkalom, a mágus utána is tartja a kapcsolatot az illetővel telefonon, hogy a dolgok alakulás szerint tudjon segíteni, hiszen minden eset egyedi.
Nem gombnyomásra működik.

Online | Telefonos jóslás | Garancia | Jogi nyilatkozat | Elküldöm ismerősömnek
2009 Minden jog fenntartva Julianna Spirituális Szalon.