Ki ne szeretné tudni a jövőjét? Ki ne adna meg érte bármit a világon, ha előre láthatná, mi vár reá az életében és mire kell felkészülnie? Manapság rengeteg jósnő van a piacon, ám olyan, aki a veleszületett képességeket asztrológiai tudással is kiegészítette és nem megélhetési jós, hanem valódi szakember, csak nagyon kevés van.
Nagy felelőség és rizikó jóshoz menni. Mielőtt bárkire rábíznánk személyes életünk titkait, érdemes meggyőződnünk róla, jó helyre fordultunk-e?

Az a jós, aki osztogatja a tanácsokat, de nem úgy él, nincs rendben az élete, az sarlatán.
Ám Julianna web oldalán már az információ és a referencia is rendkívüli harmóniában van.
Vannak, akik fekete mágiával foglalkoznak, voodoo bábukat készítenek ahhoz, hogy szerelmi kötésekkel egy életre megnyomorítsák azokat, akik vakon megbíznak bennük. Ám a mágiát lehet jótékony módon is használni, amitől nem kell félni, sőt! Érdemes igénybe venni, ha boldog kiegyensúlyozott életre törekszünk.
Miért is jó, ha egy képzett asztrológus-jóshoz fordul az ember?
A csillagok jelzik, mikor mi vár ránk, születési képletünkből pedig adottságainkat, karmikus feladatainkat is azonnal kiolvashatják az értő szemek. Minden mindennel összefügg és minden mindenre hatással van a világon!

Óriási segítség az önismerethez, ha tudjuk, milyen életfeladattal érkeztünk a Földre, és mit kell jóvátennünk, megtanulnunk, hogy ne kelljen újra meg újra, ugyanazokat a hibákat milliószor elkövetve a gödör aljára huppannunk és újra kezdenünk önmagunk megvalósítását.
Bizony, senki sem lehet próféta a saját hazájában!
A mikorszféránkra vetítve ez annyit jelent, hogy saját hibáinkat nagyon nehéz észrevennünk, mindig könnyebb másoknak okos tanácsokat adni, mint önmagunknak. Amikor sorozatosan falakba ütközünk, érdemes szakavatott, hiteles segítséghez fordulni.

Julianna honlapja felkiáltás, amely azt üzeni:
Mindent elérhetsz a világon, ha ismered, elfogadod és hiszel önmagadban!
Legfőképpen az fogott meg, hogy nem egyszerűen jóslásról, hanem önismeretről, lelki tanácsadásról, konkrét problémamegoldásról és tanításról szól ez az oldal.
Különleges képzést is ajánl azoknak, akik szeretnék jótékonyan befolyásolni saját és a hozzáfordulók életét. Fontos tananyag az angyalokkal való munka, a velük történő kommunikáció, mert csakis a jót, a szeretet erőit akarjuk használni és ehhez a legfőbb segítőket az angyalok világában találjuk. Asztrológia, kártyavetés, fehér mágia, karma oldás, sorsbefolyásolás, reinkarnáció, halottlátás, szerelmi kötést és rontáslevétel a tananyag Julianna fehér boszorkány iskolájában.
Manapság a spiritualitás már nem idegen az emberek előtt.Egyre többen érzékelik, hogy az élet sokkal több holmi fizikai szükségletek folyamatos kielégítésénél. Egyre többen nyílnak a megfoghatatlan, ám igaz valóság felé, valamennyiünk belső forrása felé.
Nem olyan régen valakivel beszélgettem az asztrológiáról. Az illető azt mondta nekem, hogy ő sosem fordulna asztrológushoz, mert úgy érezné, kiadná a kezéből élete irányítását. Én csak mosolyogni tudtam ezen.

Megkérdeztem tőle:
-Tényleg? A közlekedési lámpánál mikor szoktál átmenni az úttest túloldalára?
-Hát amikor zöld van!
-Na ugye! -válaszoltam.
Hiszem, tudom, hogy nemsokára eljön az idő, amikor az lesz majd az érthetetlen, hogy a több ezer éves tudást miért nem használják az emberek? Miért nem hallgatnak belső hangjukra, forrásukra, ami szívesen szolgálná azokat, akik felébredve figyelnek rá?
A fejlődés megállíthatatlan. Ami nemrég még elképzelhetetlen volt, az ma már valóság.
A boldogsághoz nélkülözhetetlen önmagunk megértése. Ez a honlap pedig kiváló lehetőséget nyújt a keresőnek abban, hogy megfelelő segítséghez jusson az önismeretben, sorsa, élete irányításának saját kezébe vételében és ott tartásában is!

Online | Telefonos jóslás | Garancia | Jogi nyilatkozat | Elküldöm ismerősömnek
2009 Minden jog fenntartva Julianna Spirituális Szalon.