Kedves Julika! Emlékszel még? Egy augusztusi napon kerestelek fel, mert a szerelmemmel elváltak útjaink. Amikor elvesztettem Őt, és a csatánkban vesztésre álltam akkor kértem a segítségedet. A kapcsolatunk nagyon viharos volt, nagyon sokszor megbántottuk egymást, de csodálatos élményekkel is gazdagítottuk egymás életét. Született egy csodás kislányunk, egy igazi angyalka. Amikor először találkoztam Veled Julika, tudtam, hogy minden rendben lesz. Megerősítettél abban, hogy a sorsunk még találkozik, hogy van még feladatunk egymással. Nagyon sokszor rámtört a kétségbeesés, de Te mindig bíztattál. Kaptam kemény kritikát is Tőled, de tudtam, hogy jószándékkal mondod, és ilyenkor a hitemet próbálod megerősíteni. Mert abban hibáztam néhányszor, hogy a hitem megingott. Szerencsére mindig "helyretettél". Kellett egy kis idő mire helyrejött a kapcsolatunk, de pontosan úgy és akkor történt minden, ahogy "megjósoltad"! Megfogadtam a tanácsaidat, elfogadtam, hogy némi idő kell ameddig a dolgok rendbe jönnek, és megtanultam tisztán szeretni. Elengedni a múltat, ami eddig hátráltatott, és elfogadni azt a jövőt, ami boldog és rám vár. Olyan volt, mintha egy mese életre kelne. Lehet, hogy ez most misztikusan hangzik. Megtörtént, megvalósult. A segítségeddel! A nagy visszatérést is pontosan megjósoltad, és azt is, hogy megváltozik a kapcsolatunk. A Szerelmem megváltozott, és a kapcsolatunk is :-). Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lett mintha a köztünk és bennünk lévő feszültségek eltűntek volna. Harmóniában élünk, és tiszta szívből szeretjük egymást. Máshogy mint régen. Ezek a változások az általad végzett "varázslatok" következményei. Tudom, hogy sokat dolgoztál rajtunk, és nagyon köszönöm a fáradozásaidat, a tanácsaidat! Sosem kaptam még ilyen kézzelfogható és használható segítséget soha, senkitől mint Tőled! Hálásan köszönök mindent! Néha napján meglátogatlak majd, mert tudom, hogy még tovább kell fejlődnöm, és sokat kell tanulnom. Üdvözöllek:
Hermina 2011.11.05.

Ez volt a képeslap és íme a levél melyet Nektek címzett a hölgy: "Juliannához akkor fordultam segítségért amikor már minden ötletem cserben hagyott. Tavaly ősszel fájdalmasan kellett szembesülnöm azzal a ténnyel, hogy addig boldognak hitt-14 éve működő!- kapcsolatom hirtelen vége szakadt. Első nekifutásként szerettem volna a problémák rendezését és a folytatást, ezért Julianna fixációs szerelmi kötést ajánlott. A csoda nem azonnal érkezett, kb. negyed évet kellett rá várni. Amikor 3 hónapi türelmetlen várakozás után lelkileg eljutottam arra a szintre, hogy én magam kezdeményeztem a kapcsolat lezárását, kedvesem számomra meghökkentő módon elém állt és közölte velem, hogy semmiképpen nem szeretne elveszíteni, mert nagyon szeret és érzéseiben sosem volt annyira biztos, mint most...................... Azóta ismét együtt vagyunk, s ha hiszitek, ha nem boldogabbak vagyunk mint valaha! Kedves Sorstársaim! Szeretném, ha történetem erőt adna nektek, hogy sohasem szabad feladni, csodák igen is vannak, s Julianna remek szakember, bizalommal forduljatok hozzá!”
Lilahölgy 2011.09.28.

Kedves Julianna! Szeretném visszaigazolni az általad felvázolt jövő eddigi történéseit... Nyílván az ember lánya azért fordul Hozzád, mert szeretné tudni a rá váró eseményeket, mégis valahogy rácsodálkozik, amikor az általad elmondott jövő megelevenedik... Velem is ez történt-történik. Amikor mondtad, hogy utazni fogok akkor el sem tudtam képzelni hova és miért fogok utazni, hiszen semmi okom és lehetőségem nem volt erre. Aztán most hopp, épp egy olyan munka jött velem szembe, ami nagyon sok utazással jár...Telitalálat!!! Azt is említetted, hogy jön valaki az életembe...igaz miatta nem fognak változni az érzelmeim a NAGYŐ iránt, de a KIS-Ő is megérkezett!!! Nagyon kedves, és szeretetreméltó pasi, de valóban nem változtatta meg az érzelmeimet a NAGYŐ iránt... Akire még mindig várok, fanatikusan szeretem és türelemmel várom, hogy beérjen a közös munkánk... Mi adhatna ehhez még több megerősítést, mint az hogy eddigi bizalmam Feléd és a munkádba valós visszaigazolásokkal járt! Köszönöm, hogy segítesz, hogy tanítasz, hogy erőt adsz! Szeretettel üdvözöllek, és nem bánnám, ha ezt az üzenetet mások is látnák....Olyanok, akik még esetleg félnek megtenni azt a lépést, hogy segítséget keressenek és találjanak...
Heni 2011.09.27.

Drágáim, amikor beléptem pénteken a Soter-ba, ahol dolgozom ez a képeslap fogadott benne egy köszönő levél amit most bemásoltam Nektek: "Kedves Julianna! Nagy-nagy tisztelettel és végtelen szeretettel köszönöm Neked (és a kedves Égieknek!) azt a sok-sok segítséget és támogatást, melynek eredményeképpen ismét harmonikus, boldog kapcsolatban létezhetek! Bp."
2011.09.20.

Mivel Julianna egy fontos ügyben az én segítőm, ezért folyamatosan kapcsolatban állunk. Amikor beszéltünk egymással elmondtam, hogy orvoshoz megyek, mivel már folyamatosan fáj és görcsöl a hasam. Julianna megmondta nekem, hogy mi a problémám, és hogy meg fognak műteni, de még azt is, hogy milyen technikával! Elmondta, hogy nem kell félnem, utána sokkal könnyebb lesz és jobban fogom érezni magam. Hozzáteszem, hogy ekkor messze voltunk egymástól és telefonon beszéltünk! Ezt követően valóban megtörtént a műtét, és úgy ahogy ő azt megmondta! Ma már varratszedésre megyek, és tényleg sokkal jobban érzem magam! És nem csak ez miatt, hanem azért mert segítségével egyre jobban alakul a magánéletem, erről majd a végén szintén beszámolok! Juliannának nagyon hálás vagyok, és köszönöm neki az eddigi segítséget, és továbbra is számítok és tudom, hogy számíthatok rá! :) Egy nagyon jó embert ismertem meg! Köszönöm!
Berni 2011.02.20.

Julival akkor találkoztam, amikor összekuszálódott minden az életemben, és nem tudtam merre menjek. Elmondta mit várhatok, de akkor ez olyan távolinak, elérhetetlennek tűnt. Egy ideig nem is foglalkoztam vele. Aztán sorban teljesült minden. Azóta is mondataiból, tanácsaiból merítek erőt, hitet. Bizalommal, szeretettel gondolok Rád. Köszönöm!
H.I. 2011.01.16. 21:03

Sziasztok! Azért írom le a történetemet, hogy erőt adjak nektek és bebizonyítsam, hogy nincs lehetetlen. :) Valahogy mindig tartottam a jóslásoktól, féltem attól, hogy pl. azt mondják, hogy nem az az ember az igazi, akivel együtt élsz. Juliannával 2009. augusztusában ismerkedtem meg. A párom 3 év után szakított velem és minden mindegy alapon elmentem hozzá és kíváncsi voltam mit mond a kártya a szerelemre. Kiderült, hogy még mindig engem szeret, én vagyok a szív középpontjában és nagyon bizonytalan. Sőt azt is elmondta, hogy lát minket együtt a jövőben és lesz egy közös kislányunk. :) Ez hihetetlen nagy erőt adott, másra nem is voltam kíváncsi. Szeptemberben kibékültünk. Aztán márciusban megint elbizonytalanodott és volt egy kis mosolyszünet. Akkor kerestem fel ismét Juliannát, aki azonnal fogadott Gyöngyösön, de valahogy éreztem és tudtam, hogy szeret, csak bizonytalan magában. A kártya ismét megmutatta a közös jövőt, a közös kislányt és a bizonytalanságot. Ekkor javasolta Julianna a szerelmi kötést és a fixálást. Leírtam, hogy milyen életet szeretnék vele és ezt minden áldott nap elolvastam és erre gondoltam minden szabad percben és eszerint működtek az érzéseim. Azóta építjük a közös családi fészket, karácsonykor megkérte a kezem és a költözés után jöhet a babaprojekt. Boldog vagyok, hogy nem adtam fel a legnehezebb időszakban és rátaláltam Juliannára, akinek mindent köszönök, hogy erőt és kitartást adott. :)
Annamária 2011.01.06.

Sziasztok! Pár évvel ezelőtt felkerestem Juliannát, hogy segítsen nekem, mert akkor hagyott el a párom és azt hittem, hogy itt a világ vége. Elég sokat jártam Juliannához. Nagyon, de nagyon hálás vagyok neki, hogy megtanított arra a sok szép és jó dolgokra. Nagyon szépen köszönöm!! Életemben még ilyen jó emberrel nem találkoztam! Amit mond az úgy lesz. Saját tapasztalatból tudom!! Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent!!!!
B.A. 2010.12.16. 10:34

Sziasztok. Juliannáról nem tudok rosszat mondani, rengeteget segített nekem az elmúlt években. Ő egy angyal, a megérzései pontosak. Nemrég elkeseredetten kerestem fel, hogy ellopták a kocsimat, nem tudtam, hogy merre induljak. Nagyon szomorú voltam. Megkérdeztem tőle mit érez, meg lesz az autóm? Annyit írt, "igen meg, de..." és nem fogalmazta meg a de-t. Alig két nap múlva már tudtuk ki lopta el a kocsit, egy hét múlva már az autó is meglett. És ott volt a DE, így utólag talán azt nem akarta elmondani, hogy ismerős lopta el, akiben megbíztam. És még valami, neki köszönhetem, hogy megtanultam a pozitív bevonzást. :)) Addig mosta a fejemet, míg megtanultam, és alkalmazom. MŰKÖDIK :))
Ági 2010.12.14. 14:42

Érdekes, hogy olyan a mi kapcsolatunk, mint egy kanyargós kis patak. Évekkel ezelőtt találkoztam először vele, amikor jósolt nekem. Évekig jártam a magam útját másfelé, sok érdekes tapasztalást begyűjtve, aztán újra rátaláltam Juliannára, de már inkább úgy, mint ahogy 2 nő elkezd barátkozni. Dumálással, jó kis sütizéssel, kajálással, nevetéssel és sztorikkal, megosztva örömöt és nehézséget. Imádom az őszinteségét, az akaratát, az erejét! Millió ölelés neki szeretettel:
Lilla 2010.12.14. 09:39

Julianna megmozgatja a megfoghatatlant és működővé teszi a nem működő dolgokat. Könnyeket mosollyá, a fájdalmat boldogsággá varázsolja. Új dimenzióba forgatja a világot és harmonizálja az életed. Szeretete és törődése határtalan, sosem fogy ki és mindig melletted van, amikor szükséged van rá.
B.D. 2010.11.24.

Ma ismét csodát éltem át! Fantasztikus - szavakban szinte leírhatatlan az a világ, amit megmutatott e földre szállt angyal. Megtanultam, ha a szív szeret, az minden sebet meggyógyít. Köszönöm, hogy fogod kezem és tovább kíséred utam.
Tina 2010.11.22.

Ő egy igazi Angyalka, akihez a Sors elvezetett, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Segített orvosolni a gondjaimat és megmutatta a helyes irányt, hogy hogyan lépjek tovább előre. Útmutatásai alapján, minden javaslatát, véleményét megfogadva, ma már sokkal könnyebben veszem az akadályokat, sokkal pozitívabb mindenhez a hozzáállásom, és a legfontosabb: MINDIG SZÁMÍTHATOK RÁ. Hálás köszönet, hogy van nekem! :)
S.V. 2010.11.20.

Ő a legcsodálatosabb angyal akit életemben ismertem! Akkor és úgy segített nekem, amikor és ahogyan szükségem volt rá! Mindenben igaza volt! Nagyon sok mindent másképp (pozitív irányba) látok a világban, férfi és nő kapcsolatokról, szerelemről! Megtanultam tőle azt, hogy nem kell szenvedni, hanem én magam tudom uralni az életem és kapcsolataim! Örök hálám Neked! Puszi
B.E. 2010.11.10.

Az életem útvesztőjébe kerültem, mikor rátaláltam. Akkor életem sötét volt, tele szomorúsággal, bánattal, önsanyargató, nyugtalan csak panaszkodtam. És akkor Juli egyszer megrázott: halló ébredj már fel, és felébredtem, egy olyan világba, ami tele van színekkel, vidámsággal, boldogsággal, örömmel, szeretettel. Megfogta kezem, és mint a moziba az emberek egy filmet, úgy néztem végig életem, lejátszotta nekem. Felébresztette bennem az szeretet érzését: csak szeress és érzed! ÉLETERŐT adott nekem, és megmutatta, milyen az igazi tiszta SZERETET. Mint egy gejzír, úgy tör ki belőlem ez az érzés. Csak érzed és szeress. Mert a szeretetet még semmi nem győzte le. De ami a legfontosabb, amit elfogadtatott velem, hogy magamat szeresem, úgy ahogy vagyok, és ne úgy ahogy másnak tetszik. Szeresd magad! Azóta szeretem magam. Ő egy igazi angyal. Aki volt már nála az tudja, Julinak mi szerepe van e földön. De aminek a legjobban örülök azon kívül, hogy rátaláltam, hogy FOGJA kezem és TÁPLÁL Szeretetével!
T.A. 2010.11.01.

Sok éve járok hozzá és egyszerűen fantasztikus. MINDENKINEK AJÁNLOM ŐT!!! Bámulatos, hogy milyen tehetséges. Bárki nyugodtan forduljon hozzá bármilyen baja is van. Én ajánlani fogom őt ismerőseim körében :-). KÉSZPÉNZ AMIT MOND nekem minden bejött és pipálom ki sorra őket!!! Nagyon nagy hálával tartozom, KÖSZÖNÖM!
Sziszike 2010.10.21.

Ő valóban igazi Istennő! Ha nem találod az életedben a helyed, vagy úgy érzed útvesztett vagy, Ő biztos megmutatja neked, mi a helyes út. Egy igazi angyal, akiben a boldogság, a szeretet, és a meghittség minden cseppje lakozik. Szeretetre méltó. Amit Ő adott nekem, szavakban önteni talán nem is lehet, de az biztos, azóta megtaláltam a bennem lévő istennőt. Minden nap hálás vagyok érte, hogy egy ilyen kincset adott nekem a sors, amely kincs az Ő léte. Köszönöm Julianna!
T.A. 2010.10.02.

Életem legnehezebb periódusában mentem el és kértem segítséget Juliannától. Ő szerelmi harmonizációt alkalmazott és így a kedvesem magától jelentkezett és visszatért hozzám. Ma már nagyon boldog vagyok! Mindezt Juliannának köszönhetem, akinek nagyon hálás vagyok! Vannak akik tudják használni a vonzás törvényét és vannak akik nem. Vannak akik sokkal tapasztaltabbak ebben. Mondjuk mert már régóta használják, vagy mert az égiektől olyan hozzáférési kódokat kaptak amelyet akárki-bárki nem kaphat meg. Mert mondjuk a karmája nem engedi, és ebben az életében nem is fogja megengedni. Vannak közöttünk olyan multidimenzionális lények, akik olyan tudati szintekre képesek jutni, amiről mi csak álmodni tudunk. Ők a "segítők", álruhás angyalok. Akiknek a közelében lenni is már egy egészen különleges élmény. Érzed, ahogyan kiterjeszti az energiáját, ahogy átölel és SEGÍT. Mert ő erre kapott BEAVATÁST. Megnyugszol és tudod, hogy az ügyed onnantól kezdve jó kezekben van...... Julianna egy ilyen ember!
A.S. 2010.09.12.

Szerelmi kötés - misztikusan hangzik. Az ember szeme előtt ilyenkor automatikusan woodoo-babák, összekötözött lábú, tűvel szurkált viaszfigurák jelennek meg, ahogy azt bűbájos boszorkákról szóló filmeken láttuk. Ezért tartunk tőle kicsit mindannyian, hiszen ki szeretne bajt, rontást, átkot hozni a saját fejére, csak azért, mert szeretné a saját közelében tudni akár örökre is a szeretett személyt. Julianna szerelmi kötése teljesen más. Szerencsére sem hajszálat, sem vércseppeket, sem egyéb nehezen megszerezhető és kellemetlen érzetet keltő segédanyagokat nem kell produkálni ahhoz, hogy ő megmondja, van-e dolga ennek a két embernek még egymással. Ha nincs, azt ugyanolyan őszintén és nyíltan mondja meg, hiszen minden elpazarolt energia és gondolat olyan céloktól veszi el az energiát, ami jobb ügyeken még segíthet. Julianna bölcs útmutatásokkal egyszerűen segít rávezetni a kötést kérő félt arra, hogy mit tegyen, milyen változásokon menjen keresztül ahhoz, hogy minden szempontból kívánatos partnere lehessen választottjának. A tudatos teremtés segítségével segít olyan üzeneteket sugározni az Univerzum felé, hogy a kívánságok végül is valóra váljanak, s a vágyott kapcsolat létrejöhessen. Ez legalább annyira pszichológiai tanácsadás, mint varázslat, ahol az ösztönöknek, az angyali sugallatoknak fontos szerepe van, s nem hókuszpókusz, hanem belső átalakulás, energiaáramlás megy végbe a kötést kérőben, így élete minden szempontból előre fog mozdulni. Juliannánál egy látogatás nem olyan, mintha az ember jósnőnél járna, hanem inkább baráti hangulatú, ahonnan a látogató biztosan pozitív energiákkal feltöltődve távozik, abban a tudatban, hogy a benne rejlő, most megerősítést nyert szeretet és megingathatatlan hit elvezetik őt oda, ahová szeretne megérkezni.
J.F. 2010.01.19. 15:37

És Juliannának mindig igaza van!:)
B.E. 2009.02.06. 15:50

Mit is írhatnék ide? Egyszerűen ennyit: TÖKÉLETES!
Egyszer, régen, évekkel ezelőtt mondott nekem jóslatot, amit elég nehezen hittem el akkor, hiszen semmi nem utalt arra, hogy megtörténhetnek azok a dolgok amikről beszélt és láss csodát, szinte mértani pontossággal következett be minden, de minden, nem csak ez-az! Nos, ez szerintem nem más, mint tökéletesség!
Hiszem, hogy ez most is és ezután is lesz!
B.E. 2009.02.06. 15:50

Julianna igazi segítség a kilátástalanul nehéz időkben is.
Nincs számára lehetetlen, támogat, biztat, sugárzik belőle a pozitív hozzáállás. Rengeteget lehet tőle tanulni és a segítségével mesébe illő végtelen kalandokra lelünk. Tiszta szívemből köszönöm neki mindazt a sok törődést, amit tőle kaptam; és mindenkinek azt kívánom, hogy az enyémhez hasonló csodákban lehessen része.
T.M. 2009.02.03. 18:21

Lehetőségem van, igy szeretnék Juliannárol véleményt irni... hátha másnak is segít majd...:) már jó pár éve ismerem..""kisebb nagyon megszakításokkal""...sok pozitiv dolgot tudnék irni..de ami talán a legfontosabb, hogy a nála eltöltött pár óra, olyan pozitiv energivál tölt fel, amit szavakba foglalni, talán nem is lehet. Olyan tanácsokkal lát el, amit az ember talán csak a legjobb barátaitol várhat el, de néha még tőlük sem kap meg... ritka kincs :):)
T.R. 2009.01.21. 12:52

Én egy hihetetlen pesszimista emberként találkoztam vele.
Lassan fél éve dolgozik rajtam és alakulok.:)
Amit mond az mindig igaz, a türelme is néha már meglep:) és tényleg MINDIG IGAZA VAN.
T.R. 2009.01.21. 10:59

Julianna hihetetlen! :-)
Sokat tanultam tőle, jóslataival, egy-egy telibetalált bölcs tanácsával segített túljutni aktuális problémámon, egyszerre öntött belém lelket és mozdított előre a megoldás felé.
Csak ajánlani tudom! :-)
F.J. 2009.01.19. 21:41

Juliannát akkor ismertem meg személyesen, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Többször jártam nála, többféleképpen igyekezett segíteni- ez egy folyamat volt. Ő olyan volt számomra, mint egy jó pszichológus. Egyrészt "belém" látva praktikus tanácsokat adva vezetett a hőn áhított cél felé, másrészt közvetlensége megnyitott, és úgy jöttem el tőle egy-egy alkalom után, mintha a barátnőmnél lettem volna egy jót csevegni. Jó érzés tudni, hogy ha szükségem van rá, felkereshetem!
T.H. 2009.01.17. 19:01

Julianna egy kitűnő jósnő, aki meglátásaival, véleményével, tanácsaival rengeteget segített nekem mind családi konfliktusok kezelésében, mind anyagi gondok esetén és párkapcsolati problémáim megoldásában... :-) Ő egy angyal, mindig érzem az energiáját és pozitív kisugárzását, mikor beszélünk... S nem utolsósorban, rendkívüli barát is, aki mindig szívesen meghallgat!
B.A. 2009.01.16. 16:08

A leggyönyörűbb és legbájosabb bűbájos a világon! Nagyon szeretem, mert őszinte, kedves, türelmes, szeretetre méltó! Ő nagyon sokszor segített nekem és számtalanszor megnyugtatott, ami nem kis munka, mert egy olyan ember vagyok, aki sokszor pesszimistán látja a dolgokat és Ő mindig velem volt és megmutatta a helyes utat akkor is amikor már tényleg reménytelennek tűnt! Egyszerűen egy csodálatos embert ismertem meg személyében és minden jót, ajándékot megérdemel az életben! Puszillak:)
Sz.A. 2009.01.14. 15:48

SOKSZOR AZT GONDOLOM: HOPPÁ, EZT IS MEGMONDTA A KÁRTYÁKBÓL. ÉS SEGÍTETT A TÜRELMÉVEL, MEGÉRTÉSÉVEL, BIZTATÁSÁVAL, HIGGADT, MEGFONTOLT, BELETALÁLÓ KÉRDÉSEIVEL. ERŐS KISUGÁRZÁSÚ SZEMÉLYISÉG :)
L.B. 2009.01.14. 10:04

Isten rendezésében Dobogókőn ismertem meg, ahol egy közös tanfolyamon vettünk részt, ott a kapcsolatunk igzán idő hiányában nem mélyült el, de mint tudjuk Isten útjai kifűrkészhetetlenek...
És szeptemberben a Waldorf iskolában találkoztunk újra, ahol felismertük egymást, mindemellett a gyermekeink is egy osztályba járnak. A felismerésünk lélelkszinten is megtörtént, és azóta is nagyon nagy barátságban vagyunk, kölcsönösen segítünk egymásnak, és látom azt az erőt, és tanulom tőle melyet képvisel a jelenlétével. Egyszerűen szeretem...:))
B.M. 2009.01.12. 10:07

Online | Telefonos jóslás | Garancia | Jogi nyilatkozat | Elküldöm ismerősömnek
2009 Minden jog fenntartva Julianna Spirituális Szalon.