Szerelmi kötés – misztikusan hangzik. Az ember szeme előtt ilyenkor automatikusan woodoo-babák, összekötözött lábú, tűvel szurkált viaszfigurák jelennek meg, ahogy azt bűbájos boszorkákról szóló filmeken láttuk.
Ezért tartunk tőle kicsit mindannyian, hiszen ki szeretne bajt, rontást, átkot hozni a saját fejére, csak azért, mert szeretné a saját közelében tudni akár örökre is a szeretett személyt.
Julianna szerelmi kötése teljesen más. Szerencsére sem hajszálat, sem vércseppeket, sem egyéb nehezen megszerezhető és kellemetlen érzetet keltő segédanyagokat nem kell produkálni ahhoz, hogy ő megmondja, van-e dolga ennek a két embernek még egymással. Ha nincs, azt ugyanolyan őszintén és nyíltan mondja meg, hiszen minden elpazarolt energia és gondolat olyan céloktól veszi el az energiát, ami jobb ügyeken még segíthet.
Julianna bölcs útmutatásokkal egyszerűen segít rávezetni a kötést kérő félt arra, hogy mit tegyen, milyen változásokon menjen keresztül ahhoz, hogy minden szempontból kívánatos partnere lehessen választottjának. A tudatos teremtés segítségével segít olyan üzeneteket sugározni az Univerzum felé, hogy a kívánságok végül is valóra váljanak, s a vágyott kapcsolat létrejöhessen. Ez legalább annyira pszichológiai tanácsadás, mint varázslat, ahol az ösztönöknek, az angyali sugallatoknak fontos szerepe van, s nem hókuszpókusz, hanem belső átalakulás, energiaáramlás megy végbe a kötést kérőben, így élete minden szempontból előre fog mozdulni. Juliannánál egy látogatás nem olyan, mintha az ember jósnőnél járna, hanem inkább baráti hangulatú, ahonnan a látogató biztosan pozitív energiákkal feltöltődve távozik, abban a tudatban, hogy a benne rejlő, most megerősítést nyert szeretet és megingathatatlan hit elvezetik őt oda, ahová szeretne megérkezni.

J.F.

Online | Telefonos jóslás | Garancia | Jogi nyilatkozat | Elküldöm ismerősömnek
2009 Minden jog fenntartva Julianna Spirituális Szalon.