10 évvel ezelőtt végeztem Magyarország egyik leghíresebb asztrológia főiskoláján és azóta főállásban fogadom vendégeimet.
Tanultam parapszichológiát, szellemtudományokat, jártas vagyok a mágia minden válfajában valamint reiki II. szintű beavatásban is részesültem.
Profi jóslataim (amiről az a hír járja, hogy sokszor mérnöki pontosságúak) már sok embernek segítettek életük problémáinak megoldásában.
Szolgáltatásaimat neves sztárok is igénybe veszik és a mai napig is egyre több ember keres fel a világ minden tájáról.
Munkámban az egyéni elbeszélgetések szintjén egy komplex lélekelemzés és energetikai oldás történik.
Ráhangolódva a hozzám forduló ember kérdéseinek, problémáin keresztül a tényleges okokra, gyökerekre, feltárul a jelen és ebből a jövő is. Valamint a jövő lehetséges és legvalószínűbb útjai.
Egyiptomi papnői jelenlétben, az égi kegyelem csatornájaként,
a szellemi lényektől is segítséget kapva a múlt és jelen szintjén is megtörténik a tudatosodás és a felismerések szinte csodatévő erejével a változás.
A változás a szerelmi életben így megélve ezen az életterületen is a boldogságot, harmóniát és a kölcsönös igaz, tiszta szerelmet.
Érdemes úgy érkezni hogy ki-ki átgondolja, akár le is írja a kérdéseit, problémáit, mindazt amiben segítséget útmutatást szeretne kérni az égiektől.

Szeretettel: Julianna

Online | Telefonos jóslás | Garancia | Jogi nyilatkozat | Elküldöm ismerősömnek
2009 Minden jog fenntartva Julianna Spirituális Szalon.